Hogyan segítünk a következő szintre lépni?

KVÍZ KITÖLTÉSED SIKERES VOLT, lejjebb megtalálod a számodra megfelelő indulási konstrukciót

EDZÉSPROGRAM
Az általad kitöltött kvíz alapján összekészítettünk neked egy ajánlatot, amivel gyorsan elindulhatsz a fejlődéssel. Edzésprogramjaidhoz egy zárt oldal felületen férsz hozzá videós formában.
MENTÁLIS ÁLLÓKÉPESSÉG FEJLESZTÉSE
Az egyik legnagyobb akadály a fejlődésben az inkonzisztens munkamorál. A fókuszálási képesség, megfelelő szokások hiánya. Éppen ezért az Akadémiában elérhetővé válik a BrainGym nevezetű modul, amely egy videós kurzus formájában segít a mentális állóképesség fejlesztésében
4 HÓNAPOS TÁMOGATOTTSÁG
Ahhoz, hogy akadálymentesen és motiváltan tudj elindulni, az első 4 hónapban megfogjuk a kezed és folyamatosan megválaszoljuk kérdéseid, segítünk megoldani esetlegesen felmerülő problémáid.
ÖNÁLLÓ KÉSZSÉGEK ELSAJÁTÍTÁSA
Edzéseid következő szintre emelése mellett az Akadémia célja többek között az is, hogy tudásanyagim segítségével megtanuld saját magadnak is személyreszabni edzéseid nulláról. Ezekhez az anyagrészekhez is korlátlanul hozzáférhetsz, mint minden máshoz.

Mit jelent ez részletesebben?

8 Szintes középhaladó edzésprogram 4 hónapos támogatottsággal!

MINDEN AMIRE SZÜKSÉGED VAN EGY EGY helyre összeszedve!

Mit tartalmaz a program és a támogatottság?

Értéke: 163.200 Ft

BRAIN GYM - ÖNFEJLESZTÉS

Értéke: 25.000 Ft

OIyan időket élünk, amikor a produktivitási készségeknek, szokásoknak még soha nem volt ekkora értékük. Egy 2017-es kutatás szerint átlagosan egy embert minimum 10.000 impulzus ér egy nap alatt. Ebből kifolyólag az olyan szokásoknak a kialakítása, amik ugyan kihívásokkal járnak, de hosszútávon az ember ideális énjéhez adnak hozzá, rendkívül nehézzé váltak.

A fogyasztói társadalom folyamatosan a legegyszerűbb megoldások irányába próbál terelni minket, ami egyszerűen csökkenti az ellenálló és tűrő képességünket. Ebben a tréningben megtanulhatsz igazából produktív lenni!

A mentális menedzsment azt jelenti, hogy a megfelelő szemléletmóddal vágsz bele a kihívások leküzdésébe. 

Könnyű azt mondanogatni, hogy legyél motivált, vagy kitartó… A probléma az, hogy a dolgok nem úgy működnek, hogy csettintésre motiváltak és kitartóak leszünk. A legtöbb kurzusban egyáltalán nem foglalkoznak a dolgok mentális hátterével, ami oda vezet, hogy szakmailag hiába tökéletes a tananyag, hogyha az adott személy nem tud túllépni a mentális nehézségein. A biohacking tréning a mentális nehézségek leküzdésében fog segíteni, illetve a személyes, tudatalatt berögzült hiedelmek leküzdésében. Ezek a hiedelmeink azok, amik a legtöbbször visszatartanak minket az önmegvalósításunktól, és olyan korlátokat szabnak számunkra, amik nem reálisak.

Összérték: 188.200 Ft

Speciális ajánlat: 37.990Ft

Szeptember 22-ig érvényes az ajánlat, utána növekszik az ár 62.990 Ft-ra

A  Középhaladó program 8 szintből - 27 edzésrutinból áll össze, és a videón betekintést nyújtok számodra, hogy hogyan néz ki a vásárlás utáni zárt oldalrész. Értéke - 80.000 Ft

A programhoz jár egy 4 hónapos VIP közösségi tagság is, aminek keretein belül korlátlanul tehetsz fel kérdéseket a programmal kapcsolatosan, és havonta 1 kérdezz&felelek beszélgetést is tartunk. - Értéke 80.000Ft

BRAIN GYM, 100 perces videós tréning hétköznapi energia szinted és produktivitásod csúcsteljesítményen tartásához. Ajándék 30+ önfejlesztő hangoskönyvvel. Értéke 25.000Ft

Étkezéssel kapcsolatos mini tréning - értéke 3200 Ft

AKI EGYSZER AKADÉMIA TAG...

Az örökre KSS Workout Akadémia tag marad.

A KSS Workout Akadémia etikettjének egyik fő eleme közé tartozik az, hogy minden csatlakozó tag, a jövőbeni összes frissítést, új edzésprogramokat, tananyagokat ingyenesen megkapja. Tehát ha az 1.0-nál csatlakozol egy jóval alacsonyabb áron, akkor a jövőben ingyenesen hozzá fogsz férni a 2.0, 3.0, 4.0 stb… frissítéseihez is.

A KSS Workout Akadémia célja, hogy létrejöjjön egy olyan platform hosszútávon, ahol teljesen mindegy mi a célja az edzeni vágyónak, legyen szó akár fizikum fejlesztésről, táplálkozásról, önfejlesztésről, erőelemek, akrobatikus elemek megtanulásáról, ez a platform egy komplett rendszert és kész megoldásokat biztosítson számára.

Az Akadémia már most 2.5 év fejlesztésen ment keresztül az indulás előtt, és az elkövetkezendő években az erőforrásaim nagy része erre a passion projektre fog összpontosulni.

Néhány kliensem eredménye

Komár Martin

Halász Ákos

Kada Adrienn

Szabó Domonkos

Tóth Alvin

Alvinnal februárban kezdtünk együtt dolgozni, a cél szimplán az alaperőnlét fejlesztése volt. Tudni érdemes, hogy Judo sportmúlttal rendelkezett.  A street workoutban az alapgyakorlatok kivitelezése rendben volt, így szépen fokozatosan kezdtük el a terhelést növellni, először csak szimplán saját testsúlyos edzésmódszerekkel, majd extra súlyokat (súlymellényt) alkalmaztunk az erősítéshez. Eljuttottunk egy olyan szintre, hogy az 1 kezes húzódzkodást például 3 hét alatt megtanultuk, illetve toló gyakorlatok terén a következő cél a fal nélküli kézállást fekvőtámasz. Fal segítségével már 10 felett vagyunk jócskán, most az egyensúly fejlesztésén fogunk dolgozni. Nagyon Büszke Vagyok Alvinra, Az Elkötelezett Kitartó Munkája Miatt. Hihetetlen Erővel Rendelkezik Már Most.

Juhos Tamás

Tomival már egy picivel több mint egy éve dolgozunk együtt, és ő az a kliensem, aki konkrétan bebizonyította, hogy bármit lehetséges elérni. 167-8 cm-hez 85+ kiló párosult a kezdésünk időszakában, emellett a húzódzkodás, tolódzkodás, és különböző alap has gyakorlatok is problémát okoztak a kezdetekben számára. Mára ott tartunk Tomival, hogy terpeszben tartja a támaszmérleget, a front levert, a Muscle up már csak bemelegítés számára és a full back lever valami gyönyörű kivitelezéssel megy neki. Hatalmas tiszteletem ennek az embernek, aki tanulás, munka és család mellett ilyen eredményeket ér el.

Tömböly Ábel

Ábellel szintén februárban kezdtünk el dolgozni, az ő fő célja a Muscle up és a Kézállás elsajátítása volt. Elsősorban az alapgyakorlatainak a helyes kivitelezésén kellett dolgoznunk. Hiszen kezdésként magától kezdte el a sportágat és berögzült néhány olyan alapvető hiba, ami hosszútávon sérülésekhez és lassabb fejlődéshez vezetett volna. A következő szint az volt, hogy elkezdjük skálázni az alaperőnlétet, majd egy megfelelő szint után szépen elkezdtünk dolgozni a rávezető gyakorlatokon. Most már szépen eljutottunk a Muscle up-ig is, illetve a kézállásokból is vannak már szép tartások. Hatalmas gratuláció neki, folytatjuk ezerrel a munkát.

Perényi Dániel

Danival májusban kezdtük meg a közös munkát. Fő célja a statikus elemek fejlesztése volt, elmondása szerint a fő frusztráció az volt az ő szituációjában, hogy rengeteg midnent kipróbált az elmúlt 1-2 évben de nem sikerült előrébb jutnia. A front levernél 1 lábas és zsugor között mozgott kezdeteknél, alapvető hiányosságain kezdtünk el dolgozni és 1-2 módszer alkalmazása után, az erős alapjainak köszönhetően nagyon kiszámíthatóan tudtunk és tudunk a mai napig haladni. Ezzel párhuzamosan elkezdtük felépíteni a támaszmérleg megtanulásának alapjait és szép lassan eljutunk a terpeszig. 

Feidt Tibor

Tibivel szintén februárban kezdtünk el dolgozni, fő célja a statikus elemek fejlesztése volt. Kezdetben sok hiányosság volt az alapokkal kapcsolatosan, gy először azokon kezdtünk el dolgozni majd szépen priorizáltuk, hogy mire fókuszáljunk először és a kézállással kezdtünk. Elsősorban az eddigi berögzült rossz technikát javítottuk, illetve ezzel párhuzamosan erősítettük a toló erőt és a két ág szépen összeért, így elég gyorsan eljutottunk a kézállás fekvőtámaszig. Tibi rendkívül alázatos és precíz tanítványom a mai napig. Le a kalappal előtte. Haladunk tovább ezerrel.

Fagyas Alex

Alex Áprilisban csatlakozott a programba és teljesen az alapoktól kezdtük a dolgokat. Fő célja a első sorban a tömegnövelés volt, illetve az, hogy a jövőben különböző erőelemeket tanuljon meg. Első körben az alapgyakorlatok rávezetőivel kezdtünk, hogy az alap technikák berögzüljenek, emellett elkezdtük megemelni a kalória bevitelt és kialakítottunk egy étkezési rendszert. Az alapok elsajátítása másfél hónapot vett igénybe, majd szépen elkezdtük skálázni a terhelést, és rátértünk a specifikusabb edzésmódszerek alkalmazására is. Jelenleg 5kg plusznál járunk és nagyon szépen haladunk az erőnlét fejlesztésével is.

Kovacs Gary

Gary nagyon jó alapvető erőnléttel rendelkezett és egy ideje már űzte a sportágat, viszont statikus elemek terén nem tudott áttörő sikereket elérni, így elkezdtünk együtt dolgozni. Pár haladóbb jellegű edzésmódszer beiktatása után a konzisztens munkának köszönhetően Gary egészen a front lever húzódzkodásig és a terpesz front leverig jutott el a programmal.

Blaise Bowly

Blaise egy elfoglalt vállalkozó, akinek arra volt szüksége, hogy egy komplett keretrendszert építsünk az edzései köré, amivel neki időt tudunk spórolni. Fő célja az akrobatikus elemek megtanulása és az erőelemek fejlesztése volt. Sok alapvető kivitelezésbeli dolgot kellett eleinte rendbe tennünk, viszont ezután Blaise nagyon könnyen alkalmazkodott a haladóbb rendszerhez, és rendkívül gyorsan tanult meg új akrobatikus elemeket, ezek mellett pedig kiemelkedően sikerült erősödnünk a toló jellegű gyakorlatokban.

GOLYÓÁLLÓ ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Mivel teljes szívemből bízok a saját tudásomban és tudom, hogy milyen eredményeket értem el a klienseimmel, így magabiztosan biztosítok 60 napos elégedettségi és pénz visszafizetési garanciát!

Ennek a menete a következő! 

  1. Jelzed nekem, hogy nem vagy elégedett a tananyagokkal ezen az e-mailen: info@kissbence.hu
  2. Egy online meeting keretein belül minden kérdésed megválaszolom és összeállítunk neked egy személyre szabott edzésprogramot
  3. Ha meetinggel és a programmal sem vagy elégedett, visszafizetem az teljes összeget + 3000 Forintot az eredeti összegen felül!

Az Akadémia alapítójáról...

Kiss Bence vagyok, sportedző, háromszoros Magyar Street Workout Bajnok.

Az elmúlt 3 évben több mint 90 embert mentoráltam online, és a sportági személyes, illetve szakmabeli tapsztalataimon túl rengeteget tanultam az emberek személyes igényeiről, problémáiról.

Több mint 6 éve vagyok jelen a Social Mediában és az összességet tekintve több mint 90.000 követővel rendelkezek. 

Mivel ez egy elég magas szám így elég könnyű volt megtanulnom azt, hogy igenis felelősséggel tartozom ezekért az emberekért.

Már több éve napi szinten kapom a kérdéseket, amik a legtöbb esetben rendkívül személyre szabottak edzéssel kapcsolatosan, viszont mindig is volt bennem egy rossz érzés a válaszaim után, mert azt éreztem, hogy sokkal de sokkal több értéket és segítséget tudnék adni egy 5-7 soros üzenetnél.

Őszintén… Belefáradtam…

Ezért úgy döntöttem 2019-ben, hogy elkezdem a legtöbbet feltett kérdések listáját összegyűjteni, és készítek egy komplett válaszlistát, majd írok belőlük egy komplett könyvet.

A könyv tudástárát továbbfejlesztve született meg a KSS Workout Akadémia, aminek keretein belül kezdetben egy egymásra épülő Kezdő – Középhaladó – Haladó edzésprogram készült el, ami több mint 72 edzésrutint foglal magába – 200+ videós gyakorlattal vizuális ábrák megjelenítése mellett.. Ezekhez pedig komplett személyre szabhatósági útmutatót készítettem.

Az edzésrutinok vizuális illusztrációval lettek ellátva, aminek segítségével egy gyakorlatnál tudni fogod a helyes kivitelezés támpontjait, illetve az izomcsoportokat, amikre dolgozol. Illetve nyilván a kiszabott ismétlés és szériaszámokat is.

Az Akadémia anyagai folyamatosan frissülni fognak, ezzel pedig az érték és az ár is növekedni fog a jövőben. Viszont, aki egyszer KSS Workout Akadémia tag, az egy életen át az is marad, tehát ha most csatlakozol, a jövőben az összes frissítést megfogod kapni.

Gyakran ismételt kérdések

Ami egyedüli eszközt igényel, az a húzódzkodás és tolódzkodás. Számos kondipark van már Magyarországon, ami kielégíti ezeket az igényeket, de a konditermek is bizosítják ezeket a feltételeket. Ha nincs lehetőség egyikre sem, akkor pedig nagyon könnyedén belehet szerezni otthoni húzódzkodó keretet és tolódzkodó állványt is. Pl decathlonból.

A lentebbi kvíz kitöltésével azt a program keretrendszert javasolom neked, amivel a leggyorsabban eltudsz indulni, és eredményeket elérni. A program támogatói háttere és az edzéstervezésbeli tananyagok segítenek abban, hogy bármilyen elakadás esetén szakmai útmutatást kapj.

Minden egyes személy fejlődési sebessége abszolút változó. Függ a genetikától, illetve a befektetett munka minőségétől is. De általánosan elmondhatom, hogy 30 nap után biztosan energikusabbnak, erősebbnek fogod érezni magad, és valószínű már fizikai változásokat is fogsz tapasztalni.

30-60 nap között ez az érzet fokozódik és egyre több külső jele lesz a változásodnak. Mind mentálisan, mind pedig fizikálisan is.

FONTOS! A lenti kvíz kitöltésével azokat az edzésbeli szinteket kapod meg, amik passzolnak a szintedhez és céljaidhoz. Így költséghatékony a neked legjobban illő programmal indulhatsz el!

A program úgy lett felépítve, hogy az első kezdő 8 szint megtanítsa az embert az alapgyakorlatok tökéletes kivitelezésére (húzódzkodás, fekvőtámasz, tolódzkodás, függeszkedve lábemelés rúdig). Ez az egyik legfontosabb szint, hiszen ha rossz alapokkal rendelkezel, főleg kivitelezésben, akkor a jövőben rengeteg sérülésbe, és fejlődési nehézséggel nézhetsz szembe.

A következő 8 szint (középhaladó) az alap erőnléti szint növelésére, illetve számos új gyakorlat bevezetésére fókuszál.

Az utolsó 5 szint célja pedig a különböző erőelemek alapjainak elsajátítására, és az átlag feletti erőnlét elérését biztosítja.

Ezentúl az edzéstervezés alap fortélyait is bemutatom, így pedig a végtelenségig lehet skálázni a programot.

Ráadásul az akadémáiban elérhető programok folyamatosan bővülni a fognak street workout & önismeret szélesebb világának kiszolgálása érdekében, amihez korlátlan, ingyenes hozzáférése lesz a most csatlakozóknak.

Ahogy feljebb is olvashattad 60 napig lehetőséged van arra, hogy jelezd ha nem tetszik a program. 

Ezután összeülünk egy közös meetingre online, átbeszéljük a problémákat, készítek neked egy egyedi programot, és 1 hónapig ingyen mentorállak. Ha nem vagy ezzel sem elégedett a program árán felül 3000 forintot fizetek vissza.

Aki egyszer KSS Workout Akadémia tag, az örökre KSS Workout Akadémia tag marad.

Tehát az összes jövőbeli frissítést, új anyagokat, ingyenesen fogod megkapni.

Összérték: 188.200 Ft

Speciális ajánlat: 37.990Ft

Szeptember 22-ig érvényes az ajánlat, utána növekszik az ár 62.990 Ft-ra

A  Középhaladó program 8 szintből - 27 edzésrutinból áll össze, és a videón betekintést nyújtok számodra, hogy hogyan néz ki a vásárlás utáni zárt oldalrész. Értéke - 80.000 Ft

A programhoz jár egy 4 hónapos VIP közösségi tagság is, aminek keretein belül korlátlanul tehetsz fel kérdéseket a programmal kapcsolatosan, és havonta 1 kérdezz&felelek beszélgetést is tartunk. - Értéke 80.000Ft

BRAIN GYM, 100 perces videós tréning hétköznapi energia szinted és produktivitásod csúcsteljesítményen tartásához. Ajándék 30+ önfejlesztő hangoskönyvvel. Értéke 25.000Ft

Étkezéssel kapcsolatos mini tréning - értéke 3200 Ft

MÉG MARADTAK KÉRDÉSEID?

kÉSZEN ÁLLOK, HOGY VÁLASZOLJAM KÉRDÉSEIDET...

Heti 5 darab 30 perces konzultáció tartok jelenleg. Ennek keretein belül, ha még van szabad időpont, foglalj és megválaszolom a felmerülő kérdéseid a programmal kapcsolatosan.