Fordíts hátat a stagnálásnak, demotiváltságnak, kifogásoknak és vállj a legjobb önmagaddá az elkövetkezendő 6 hónapban!

Valósítsd meg álomfizikumodat, válj a saját testsúlyod urává mindössze 6 hónap alatt úgy, hogy közben megtanulod menedzselni az edzéseidet profi szinten

A program után többé nincs szükséged edzőre!

Fordíts hátat a stagnálásnak, demotiváltságnak, kifogásoknak és vállj a legjobb önmagaddá az elkövetkezendő 6 hónapban!

Valósítsd meg álomfizikumodat, válj a saját testsúlyod urává mindössze 6 hónap alatt úgy, hogy közben megtanulod menedzselni az edzéseidet profi szinten

A program után többé nincs szükséged edzőre!

5 olyan Embert keresek, aki az elkövetkezendő 6 hónapban a saját kezébe akarja venni az irányítást!

Csatlakozás NYITVA - 2024.01.31-ig

Egy olyan rendszerrel és mentor segítségével, aki bejárta már ezt az utat és több mint 100 embernek segített elérni a személyes céljaikat.

3 év kőkemény fejlesztéshez volt szükség ahhoz, hogy egy olyan működő képes rendszert alakítsak ki, amiben a kommunikáció, a kellő motiváció és a megfelelő hibák javítása tökéletesen működik.

A produktív sikerélmények hátterében az önfejlesztő képzésem folyamatos fejlesztése áll. Ebben a képzésben olyan alapelveket adok át a mentoráltaknak, amiket vállalkozói létemből fakadóan rendkívül fiatalon megtapasztaltam.

Ezen túl ma már ott tartunk, hogy a 6 hónap után egy olyan képzés anyagot is biztosítok számodra, aminek segítségével soha többet nem kell edzői segítséghez fordulnod, ha a Street workoutról van szó! Egy szóval, a 6 hónap célja főként az is, hogy magadtól boldogulj az edzés világában a te saját szinteden.

Néhány sikertörténet

Fehér Benedek

Komár Martin

Halász Ákos

Kada Adrienn

Szabó Domonkos

Tóth Alvin

Alvinnal februárban kezdtünk együtt dolgozni, a cél szimplán az alaperőnlét fejlesztése volt. Tudni érdemes, hogy Judo sportmúlttal rendelkezett.  A street workoutban az alapgyakorlatok kivitelezése rendben volt, így szépen fokozatosan kezdtük el a terhelést növellni, először csak szimplán saját testsúlyos edzésmódszerekkel, majd extra súlyokat (súlymellényt) alkalmaztunk az erősítéshez. Eljuttottunk egy olyan szintre, hogy az 1 kezes húzódzkodást például 3 hét alatt megtanultuk, illetve toló gyakorlatok terén a következő cél a fal nélküli kézállást fekvőtámasz. Fal segítségével már 10 felett vagyunk jócskán, most az egyensúly fejlesztésén fogunk dolgozni. Nagyon Büszke Vagyok Alvinra, Az Elkötelezett Kitartó Munkája Miatt. Hihetetlen Erővel Rendelkezik Már Most.

Juhos Tamás

Tomival már egy picivel több mint egy éve dolgozunk együtt, és ő az a kliensem, aki konkrétan bebizonyította, hogy bármit lehetséges elérni. 167-8 cm-hez 85+ kiló párosult a kezdésünk időszakában, emellett a húzódzkodás, tolódzkodás, és különböző alap has gyakorlatok is problémát okoztak a kezdetekben számára. Mára ott tartunk Tomival, hogy terpeszben tartja a támaszmérleget, a front levert, a Muscle up már csak bemelegítés számára és a full back lever valami gyönyörű kivitelezéssel megy neki. Hatalmas tiszteletem ennek az embernek, aki tanulás, munka és család mellett ilyen eredményeket ér el.

Ha ezen az oldalon jársz biztos vagyok benne, hogy a következő célok közül az egyik jellemző rád.

Szeretnél tömeget növelni, szálkásodni, esetleg szeretnél olyan street workokout gyakorlatokat megtanulni, amik az átlag ember számára lehetetlenek.

Legyen szó akár akrobatikus, vagy statikus elemekről… 

Ez az aloldal rész nem elérhető mindenki számára, éppen ezért tudom, hogy valószínű olyan ember vagy aki már elkötelezte magát és cselekedni akar a céljai érdekében.

Először is gratulálok. A legtöbb ember nem ilyen. Sokan csak a szájukat jártatják, álmodoznak, képzelődnek, hogy milyen jó is lenne…

  • Milyen jó lenne egy brutálisan Fit, Atletikus Fizikumot elérni, mosolyogva belenézni a tükörbe minden egyes nap és szuper magabiztosan helyt állni minden idegen szituációban?

 

  • Megtanulni olyan emberfelettinek tűnő gyakorlatokat, amikre az átlag ember soha nem lesz képes, és mikor kimész egy kondiparkba edzeni a többiek csak jönnek oda hozzád, hogy ezeket hogyan tanultad meg?

 

  • Milyen jó érzés lenne, hogy minden második lány, akivel találkozol a szemedbe botlik?

Na jó őszintén ezek csak szélsőséges példák voltak, amikkel demonstrálni akartam, hogy mi az amire manapság a fitness ipar épít. Hogyan csillogj, hogyan felelj meg másoknak, hogyan légy vonzóbb az ellenkező nem számára…

Mivan a saját magunk lelki békéjével? Ezzel miért foglalkozik olyan kevés ember? Igen a fenti példák az edzés mellékes hozadékai, de ezeken kívül szerintem sokkal fontosabb dolgok is vannak. Hiszen a nap végén csak egy emberrel van elszámolni valóm… Ez pedig saját magam vagyok. 

Például, hogy mekkora kihívások elé vagyok képes magamat állítani? Mennyire tudom saját magam felé tartani a szavamat? Ugyanis, hogyha a saját magam felé tett ígéreteimet megszegem, soha nem leszek egy olyan ember akire feltudok nézni.

Nézd, amint említettem a legtöbb ember csak jártatja a száját arról, hogy ő így meg úgy szeretne változtatni. Elemegy 1-2x edzegetni és elhiteti magával, hogy ő mindent megtesz, de valójában semmi nem történik.

A mentoring program végső célja, hogy a 6 hónap után azt mondhasd, nincs többé szükséged szakmai segítségre senkitől

A 6 hónap során megvalósítjuk kitűzött céljaidat egy olyan rendszer segítségével, ami már több mint 100 ember életét tette jobbá az elmúlt 3 év alatt.

A rendszer lényege, hogy a 6 hónapos fókusz minimum 40%-a arról szól, hogy önfejlesztési rituálék által megteremtjük a tökéletes fókuszálási képességed, pozitív irányba tereljük a hiedelemrendszered, és növeljük a hétköznapjaidban nyújtott teljesítményed!

Csak olyan egyszerű rendszerekről van szó, amiket vállalkozói mivoltomból fakadóan kötelezően, évek óta alkalmazok az életemben az átlag feletti teljesítményem fenntartása érdekében.

A 6 hónap után, egy komplett oktató tananyagot is kapsz, ami lehetővé teszi számodra, hogy az edzéseidet a lehető legmagasabb színvonalon saját magad számára készítsd el! 

Hogy működik a program?

Díjmentes konzultáció

Ingyenes szakmai segítséget biztosítok személyes kérdésekkel kapcsolatosan, megbeszéljük a program részleteit, majd eldöntöd, hogy érdekel a program, vagy nem. Worst case scenario szerint egy kis tanácsadással távozol.

1. Stratégiai hívás kitűzése

Ha úgy döntesz csatlakozol, megbeszéljük az első stratégiai hívás időpontját, amely során megbeszéljük a szintfelmérő hét részleteit, illetve az önfejlesztő program kurzus felületét megkapod.

1. Edzésprogram megbeszélése

Kézhez kapod az első edzésprogramodat a szintfelmérő hét eredményei alapján, amit közösen kivesézünk, majd elindul a folyamatos együttműködés.

Optimalizálás

Hibák javítása, edzésprogram optimalizálása, étkezés és szokások menedzselése.  -

24/7 SUPPORT - TELEGRAM

HETI 1 KÖZÖS MEETING

FOLYAMATOS VISSZAJELZÉS GYAKORLATAIDRA - VIDEÓS FORMÁBAN

ÉTKEZÉSI STRUKTÚRA

Lezárás

A program lezárásaképpen egy hónapon keresztül még biztosítok kérdezési lehetőséget, az önállósodás támogatása érdekében.

Veled szeretnék együttműködni, ha...

További kliens eredmények

Tömböly Ábel

Ábellel szintén februárban kezdtünk el dolgozni, az ő fő célja a Muscle up és a Kézállás elsajátítása volt. Elsősorban az alapgyakorlatainak a helyes kivitelezésén kellett dolgoznunk. Hiszen kezdésként magától kezdte el a sportágat és berögzült néhány olyan alapvető hiba, ami hosszútávon sérülésekhez és lassabb fejlődéshez vezetett volna. A következő szint az volt, hogy elkezdjük skálázni az alaperőnlétet, majd egy megfelelő szint után szépen elkezdtünk dolgozni a rávezető gyakorlatokon. Most már szépen eljutottunk a Muscle up-ig is, illetve a kézállásokból is vannak már szép tartások. Hatalmas gratuláció neki, folytatjuk ezerrel a munkát.

Perényi Dániel

Danival májusban kezdtük meg a közös munkát. Fő célja a statikus elemek fejlesztése volt, elmondása szerint a fő frusztráció az volt az ő szituációjában, hogy rengeteg midnent kipróbált az elmúlt 1-2 évben de nem sikerült előrébb jutnia. A front levernél 1 lábas és zsugor között mozgott kezdeteknél, alapvető hiányosságain kezdtünk el dolgozni és 1-2 módszer alkalmazása után, az erős alapjainak köszönhetően nagyon kiszámíthatóan tudtunk és tudunk a mai napig haladni. Ezzel párhuzamosan elkezdtük felépíteni a támaszmérleg megtanulásának alapjait és szép lassan eljutunk a terpeszig. 

Feidt Tibor

Tibivel szintén februárban kezdtünk el dolgozni, fő célja a statikus elemek fejlesztése volt. Kezdetben sok hiányosság volt az alapokkal kapcsolatosan, gy először azokon kezdtünk el dolgozni majd szépen priorizáltuk, hogy mire fókuszáljunk először és a kézállással kezdtünk. Elsősorban az eddigi berögzült rossz technikát javítottuk, illetve ezzel párhuzamosan erősítettük a toló erőt és a két ág szépen összeért, így elég gyorsan eljutottunk a kézállás fekvőtámaszig. Tibi rendkívül alázatos és precíz tanítványom a mai napig. Le a kalappal előtte. Haladunk tovább ezerrel.

Fagyas Alex

Alex Áprilisban csatlakozott a programba és teljesen az alapoktól kezdtük a dolgokat. Fő célja a első sorban a tömegnövelés volt, illetve az, hogy a jövőben különböző erőelemeket tanuljon meg. Első körben az alapgyakorlatok rávezetőivel kezdtünk, hogy az alap technikák berögzüljenek, emellett elkezdtük megemelni a kalória bevitelt és kialakítottunk egy étkezési rendszert. Az alapok elsajátítása másfél hónapot vett igénybe, majd szépen elkezdtük skálázni a terhelést, és rátértünk a specifikusabb edzésmódszerek alkalmazására is. Jelenleg 5kg plusznál járunk és nagyon szépen haladunk az erőnlét fejlesztésével is.

Kovacs Gary

Gary nagyon jó alapvető erőnléttel rendelkezett és egy ideje már űzte a sportágat, viszont statikus elemek terén nem tudott áttörő sikereket elérni, így elkezdtünk együtt dolgozni. Pár haladóbb jellegű edzésmódszer beiktatása után a konzisztens munkának köszönhetően Gary egészen a front lever húzódzkodásig és a terpesz front leverig jutott el a programmal.

Blaise Bowly

Blaise egy elfoglalt vállalkozó, akinek arra volt szüksége, hogy egy komplett keretrendszert építsünk az edzései köré, amivel neki időt tudunk spórolni. Fő célja az akrobatikus elemek megtanulása és az erőelemek fejlesztése volt. Sok alapvető kivitelezésbeli dolgot kellett eleinte rendbe tennünk, viszont ezután Blaise nagyon könnyen alkalmazkodott a haladóbb rendszerhez, és rendkívül gyorsan tanult meg új akrobatikus elemeket, ezek mellett pedig kiemelkedően sikerült erősödnünk a toló jellegű gyakorlatokban.

Laczkó Martin

Szalai Gábor

Varga Bence