KSS WORKOUT AKADÉMIA 1.0

Építsd fel álomfizikumodat és erőnlétedet, mentális egyensúlyodat lépésről lépésre egy olyan keretrendszerrel, aminek segítségével már emberek százain segítettem!

Milyen érzés lenne egy brutálisan Fit, Atletikus Fizikumot elérni, mosolyogva belenézni a tükörbe minden egyes nap és szuper magabiztosan helytállni minden idegen élet szituációban?

Milyen érzés lenne, hogy minden második lány, akivel találkozol a szemedbe botlik?

A jó hírem az, hogy ennek az eléréséhez még csak súlyzós, konditermi gyakorlatokra sincsen szükséged…

 

Kiss Bence vagyok, lassan belegondolni is merész, hogy közel 7 éve foglalkozom Street Workouttal (saját testsúlyos edzéssel), karrierem alatt 3 magyar bajnoki címre tettem szert és fun fact, 3 éve autodidakta módon tanulok keleti és nyugati pszichológiát egyaránt.

Amikor belevágtam annó az edzésbe, semmilyen tudással, releváns izomzattal nem rendelkeztem… Kivéve a jó nagy önbizalom hiányomat…

Az egyetlen eszköz amin edzettem, az egy poroló rúd volt az aszódi lakótelepen.

Szerettem volna, egy atletikus, erős fizikumra szert tenni, hogy magabiztos kisugárzással rendelkezzek…

Ezekben az időkben az az első két mondat volt az ami főképpen motivált engem, ami miatt tovább olvastad most ezt a szöveget…

Időközben a sport, a versenyzés és a mentális fejlődésem során rájöttem arra hogy a vonzó, atletikus fizikum nem oldja meg azokat a helyzeteket az életemben amire vágyok. Az önbizalom hiányom NEM vált semlegessé azután sem, hogy a külsőmmel elégedett voltam.

Manapság az egész fitness ipar a csillogásra, a tökéletes alakra, és az “ál egészséges életmódra” épít…

Miért mondom ezt?

Falra tudnék mászni attól a jelmondattól, hogy ép testben ép lélek…

Attól, hogy valaki egy vonzó, egészséges fizikummal rendelkezik, az NEM jelenti azt, hogy a lelke is ép…

Ó de nem ám…

Sőt…

Ha valakinek a lelke nem ép, nem tud nyugodtan, mosolygósan belenézni a tükörbe minden egyes alkalommal.

Reggelente, nem életerővel kel fel, hanem szenvedve…

Hétfőnként már a pénteket várja…

Vasárnap megőrül a hétfő gondolatától…

Ha valakinek a lelke nem ép, akkor nem tud nyugodt szívvel, pörgő agy nélkül, pár perc alatt elaludni éjszaka..

Ha valakinek a lelke nem ép, jelentkeznek a különböző pszichoszomatikus betegségek.

Éppen ezért alkottam meg a KSS Workout Akadémiát. 

EZ NEM EGY HAGYOMÁNYOS FITNESS PROGRAM, EDZÉSTERV…

Itt nem csak a testünkre edzünk, hanem az agyunkra is.

Az évek alatt megtanultam azt, hogy igen az edzés, a sport önmagában is rengeteg mindent tud adni.

Hiszen megtanít alázatra, következetességre, és a vonzó fizikum hozadékai pedig a javunkra válhatnak akár ismerkedésnél, akár egy első találkozásnál, egy állásinterjún, vagy üzleti meetingen, hiszen a test reprezentálja az alázatot, az igényességet, a kitartás, a szorgalmat…

DE…

Az edzés egyszerűen nem adja ki a teljes lelki egyensúly képletét… Egyszerűen nem elég más emberek visszajelzéseiből táplálni a saját lelki egészségünket…

Nem elég csak az edzéssel és a táplálkozással foglalkozni…

Az igazi, belülről fakadó önbizalom, azt jelenti, hogy tudod magadról, hogy képes vagy az életben komplex problémák sorait megoldani. És ez az az állapot, ami igazi lelki egyensúlyt biztosít.

Képes vagy magad elé állítani bármilyen kihívást, és tudod jól, hogy a saját ígéreteidet, mindig tartani fogod magad felé…

A jelenlegi Fitness ipar a mások visszajelzésein alapuló álca magabiztosságot építi az emberekben, ami egy illúzió. Megláncolja, és függővé teszi őket, éppúgy, mint a legkeményebb drogok…

Holott a mozgásnak az lenne a lényege, hogy egyaránt feltöltse az embert energiával, és a felgyülemlő felesleges energiákat pedig levezessük. Ezzel párhuzamban pedig megtanuljuk feszegetni a határainkat, megtanít minket a változás elfogadására…

Ha bármelyik kérdésre a válaszod igen, akkor jó helyen jársz!

Ki is fejtem, hogy miért.

Ahogy ígértem meg is válaszolom a kérdéseket!

Szeretnél belevágni a saját testsúlyos edzésbe de nem tudod merre indulj és hogyan kerüld el a sérüléseket?

A Street Workout Akadémia első számú küldetése az, hogy az edzeni vágyóknak átfogó tudást biztosítson az edzéstervezésről, és a Street Workout alapjairól egy olyan támogató rendszeren keresztül, aminek segítségével személyreszabott segítséget tudunk biztosítani.

A 8 szintes egymásra épülő edzésprogram, amit az 1.0 tartalmaz nem csak egy sablon videós edzésrutin, hanem konkrét lépéseken keresztül megtanítom neked, hogy hogyan szabd személyre a programot teljesen kezdő szinttől! Egy teljes keretrendszert kapsz kézhez, amit életed végéig alkalmazhatsz.

Szeretnél változtatni a fizikumodon és erőszinteden, de nem érzed magad elég motiváltnak elkezdeni?

Azon kívül, hogy egy komplett keretrendszert kapsz az edzéseidhez videós segédletekkel együtt, ezentúl kifejezett hangsúlyt fektetünk a mentális hátterére az edzésnek. Pszichológiai tananyagok segítségével megmutatom neked azt, hogy konkrétan, hogyan tudod elfelejteni a motivációra való támaszkodást hosszútávon.

Az egyik legnagyobb probléma a 21.században, hogy a fogyasztói társadalom a lehető legkönnyebb ellenállások felé tereli az embereket, ebből kifolyólag a motiváció egy rendkivül túlértékelt fogalommá vált, holott sokan még a konkrét jelentésével sincsenek tisztában.

Picit öregebbnek gondolod magad ehhez a mozgáshoz és bizonytalan vagy?

A 6 éves sportmúltam során rengeteg kérdést kaptam a kezdéssel kapcsolatosan és döbbenten hallottam, hogy 25-35 év körüliek is feltették nekem azt a kérdést, hogy nem túl öregek ők ehhez? És röviden erre a válaszom az, hogy amíg képes vagy mozogni, addig a Street Workoutot bármikor eltudod kezdeni.

Az egyetlen fontos aspektus az, hogy milyen terhelés és edzés struktúrát építesz magadnak? Nem számít sem a genetikád, sem az hogy nő vagy férfi vagy, a korod pedig főképpen nem. Mivel a sportág saját testsúlyos edzésen alapul, így az egyetlen szempont az, hogy a lehető legalkalmasabb terhelést és edzés struktúrát alakítsuk ki a megfelelő étekzéssel összekötve.

Szeretnél holisztikusan kiegyensúlyozottab, fókuszáltabb és magabiztosabb személyiség lenni?

A siker és a testedzés kapcsolata már régóta köztudott. Számos kísérlet bizonyította, hogy  a rendszeres testedzést végző emberek „hajlamosabbak” a sikerre, mint mások. Ez egyáltalán nem véletlen. A testedzés egy olyan pozitív energetikai folyamat, amelynek serkentő hatása van a szellemi tulajdonságainkra. Mint például az akaraterő, önbecsülés, céltudatosság, fókusz, felelősség tudat.

Ezek olyan tulajdonságaink, amik alapvetően meghatározzák az életünk minőségét, és ha egy területen képes vagy ezeket a tulajdonságaidat fejleszteni, akkor az az élet más területeire is hatással lesz. Már maga a tudat, hogy teszel az egészségedért és a fizikumod, erőnléted fejlesztéséért, növelni fogja az önbizalmad és a kisugárzásodat. 

Már belevágtál az edzésbe, de elakadtál a fejlődéssel?

Amint már említettem az elmúlt 6 évem egy része lényegében arról szólt, hogy embereknek segítettem a Street Workout világában boldogulni. Az egyik legérdekesebb dolog amit megfigyeltem az az volt, hogy rengetegen próbálnak youtube videókból, edzős applikációkból informálódni, de nagyon sokan leragadnak egy bizonyos szinten.

Ezt mindig egy bizonyos pontra tudtam visszavezetni, még pedig ahhoz a ponthoz, hogy a youtube videókból szimpla infó morzsákat szednek össze a legtöbben és nem áll össze a teljes kép arról, hogy miképpen lehetne exponenciálisan, kiszámíthatóan fejlődni. A Street Workout Akadémia keretein belül egy konkrét edzéstervezési struktúrát adok a kezedbe egy 8 szintes edzésprogrammal együtt, ami 27 videós rutint tartalmaz. Ezenkívül elmagyarázom az összes alapgyakorlat kivitelezési kulcspontjait, ami a jövőben meg tízszerezi a fejlődési sebességedet.

Bemutatkozik a KSS Workout Akadémia 1.0

MINDEN AMIRE SZÜKSÉGED VAN EGY EGY helyre összeszedve!

Egymásra épülő 23 szintes edzésprogram - Kezdő szinttől a haladóig!

A KSS Workout Akadémia 1.0 nem egy sablon edzésprogramot ad a kezedbe, ami vagy beválik vagy nem, hanem egy konkrét keretrendszert, amely bevezet az edzéstervezés világába és a program ezáltal teljesen személyre szabhatóvá válik. 

A  Kezdő program 8 szintből – 27 edzésrutinból, a Középhaladó program 8 szintből, szintén 27 edzésrutinból, a Haladó program pedig 5 szintből és 18 edzésrutinból áll össze, 200+ gyakorlatból, videós formában. Bemelegítés és nyújtás rutinnal együtt. Az 1.0 program fő fókusza közé sorolható az alapgyakorlatok tökéletes elsajátítása, erőnlét maximalizálása saját testsúllyal, tömegnövelés, szálkásítás.

Érték: 313 790Ft

Évek óta egy komplett edzésrutint 14.990 Ft-ért árultam magánszemélyeknek. A KSS Workout Akadémia 1.0-ban 21 edzésrutint kapsz meg töredék áron, videós formában vizuális ábrázolásokkal.

Miért kapod töredéke áron ezt a tréninget? Jogos kérdés…

Őszintén azért, mert nekem ezzel egyszer kellett rengeteget dolgoznom, és nem szeretnék átlag fizetések feletti árakkal dolgozni. 

Azt szeretném, ha az akadémia egy hétköznapi ember számára is elérhető lenne, és tényleges, életre szóló értéket biztosítana.

EDZÉSTERVEZÉS ÚTMUTATÓ

A program szerkezetének segítségével megmutatom neked gyakorlati videókon keresztül, hogy hogyan tudod a saját szintedre és igényeidre szabni az edzésprogramot. Ez a tudás számodra örök marad.

Érték: 14990 Ft

Táplálkozási szemléletmód

Ebben a modulban bemutatom neked azokat a táplálkozási elveket, amik segítségével, ha csak nincs betegséged, egyszerűen többé nem kell aggódnod a kalóriák számolgatásán.

Ezt a konkrét rendszert az elmúlt 6 évben folyamatosan fejlesztettem és most elérhetővé válik az SW Akadémia 1.0-val. Rendkívül büszke vagyok erre a modulra, hiszen az elmúlt években a táplálkozás témakörrel kapcsolatosan rengeteg kérdést kaptam a social media platformokon és most végre sikerült holisztikusan összefoglalni a legfontosabb aspektusokat.

Érték: 4790Ft

BIOHACKING - PRODUKTIVITÁS & SZEMLÉLETMÓD TRÉNING

OIyan időket élünk, amikor a produktivitási készségeknek, szokásoknak még soha nem volt ekkora értékük. Egy 2017-es kutatás szerint átlagosan egy embert minimum 10.000 impulzus ér egy nap alatt. Ebből kifolyólag az olyan szokásoknak a kialakítása, amik ugyan kihívásokkal járnak, de hosszútávon az ember ideális énjéhez adnak hozzá, rendkívül nehézzé váltak.

A fogyasztói társadalom folyamatosan a legegyszerűbb megoldások irányába próbál terelni minket, ami egyszerűen csökkenti az ellenálló és tűrő képességünket. Ebben a tréningben megtanulhatsz igazából produktív lenni!

A mentális menedzsment azt jelenti, hogy a megfelelő szemléletmóddal vágsz bele a kihívások leküzdésébe. 

Könnyű azt mondanogatni, hogy legyél motivált, vagy kitartó… A probléma az, hogy a dolgok nem úgy működnek, hogy csettintésre motiváltak és kitartóak leszünk. A legtöbb kurzusban egyáltalán nem foglalkoznak a dolgok mentális hátterével, ami oda vezet, hogy szakmailag hiába tökéletes a tananyag, hogyha az adott személy nem tud túllépni a mentális nehézségein. A biohacking tréning a mentális nehézségek leküzdésében fog segíteni, illetve a személyes, tudatalatt berögzült hiedelmek leküzdésében. Ezek a hiedelmeink azok, amik a legtöbbször visszatartanak minket az önmegvalósításunktól, és olyan korlátokat szabnak számunkra, amik nem reálisak.

Érték: 21990 Ft

ÍGY ÉPÜL FEL AZ EDZÉSPROGRAM

Kezdő

8 egymásra épülő szint

Követelmények:

Hova fogsz eljutni?

Középhaladó

8 egymásra épülő szint

Követelmények:

Hova fogsz eljutni?

Haladó

5 egymásra épülő szint

Követelmények:

Hova fogsz eljutni?

BÓNUSZ AJÁNDÉKOK

Ultimate Street Workout könyv (63 oldal)

17+1 titkos edzésmódszer

Legtöbbször klasszikusan azt látom az embereknél, hogy 3x csinálnak X ismétlést, vagy 4x X ismétlést. – Ezt egyenes sorozatnak hívjuk, viszont ez csak egyetlen egy sorozattípus. Nagyjából 19 sorozattípus az amit, alkalmazni tudsz folyamatosan edzéseid során. Ebben a könyvben összegyűjtöttem a Street Workout-ban legjobban működő, szakmailag elismert edzésmódszereket, példákkal együtt.

Ha folyamatosan egyféle sorozattípust alkalmazol, akkor azzal egyetlen egy féle terhelési módszert tanítasz meg a testednek, ami hosszú távon monotonitáshoz vezet. A monotonítás pedig annyit takar, hogy a tested elkezd alkalmazkodni a terhelés formájához és stagnálni fogsz.

STREET WORKOUT - ERŐELEMEK 24 PERCES VIDEÓ TRÉNING

Ebben 24 perces oktató videóban bemutatom:

5 és Fél órányi Exkluziv kérdezz-felelek videó archívum

A VIP klub tagokkal, összesen 9 kérdezz felelek estet tartottunk. Ezeken a kérdezz-felelek esteken lehetőségük volt feltenni nekem bármilyen edzéssel és önfejlesztéssel kapcsolatos kérdést. Így gyűlt össze 5 és fél órányi komplett tudástár.

VIP Facebook csoport

Annak érdekében, hogy minden felmerülő személyes kérdést megtudjunk válaszolni, belépési engedélyt biztosítok számodra az 1700 fős facebook csoportomba, ahol minden személyes kérdést megválaszolunk. Így soha nem fogod magad elveszve érezni, és ha valami nehézség merül fel, kész megoldásokat biztosítunk személyreszabva!

AKI EGYSZER AKADÉMIA TAG...

Az örökre KSS Workout Akadémia tag marad.

A KSS Workout Akadémia etikettjének egyik fő eleme közé tartozik az, hogy minden csatlakozó tag, a jövőbeni összes frissítést, új edzésprogramokat, tananyagokat ingyenesen megkapja. Tehát ha az 1.0-nál csatlakozol egy jóval alacsonyabb áron, akkor a jövőben ingyenesen hozzá fogsz férni a 2.0, 3.0, 4.0 stb… frissítéseihez is.

A KSS Workout Akadémia célja, hogy létrejöjjön egy olyan platform hosszútávon, ahol teljesen mindegy mi a célja az edzeni vágyónak, legyen szó akár fizikum fejlesztésről, táplálkozásról, önfejlesztésről, erőelemek, akrobatikus elemek megtanulásáról, ez a platform egy komplett rendszert és kész megoldásokat biztosítson számára.

Az Akadémia már most 2.5 év fejlesztésen ment keresztül az indulás előtt, és az elkövetkezendő években az erőforrásaim nagy része erre a passion projektre fog összpontosulni.

Néhány kliensem eredménye

Tóth Alvin

Alvinnal februárban kezdtünk együtt dolgozni, a cél szimplán az alaperőnlét fejlesztése volt. Tudni érdemes, hogy Judo sportmúlttal rendelkezett.  A street workoutban az alapgyakorlatok kivitelezése rendben volt, így szépen fokozatosan kezdtük el a terhelést növellni, először csak szimplán saját testsúlyos edzésmódszerekkel, majd extra súlyokat (súlymellényt) alkalmaztunk az erősítéshez. Eljuttottunk egy olyan szintre, hogy az 1 kezes húzódzkodást például 3 hét alatt megtanultuk, illetve toló gyakorlatok terén a következő cél a fal nélküli kézállást fekvőtámasz. Fal segítségével már 10 felett vagyunk jócskán, most az egyensúly fejlesztésén fogunk dolgozni. Nagyon Büszke Vagyok Alvinra, Az Elkötelezett Kitartó Munkája Miatt. Hihetetlen Erővel Rendelkezik Már Most.

Juhos Tamás

Tomival már egy picivel több mint egy éve dolgozunk együtt, és ő az a kliensem, aki konkrétan bebizonyította, hogy bármit lehetséges elérni. 167-8 cm-hez 85+ kiló párosult a kezdésünk időszakában, emellett a húzódzkodás, tolódzkodás, és különböző alap has gyakorlatok is problémát okoztak a kezdetekben számára. Mára ott tartunk Tomival, hogy terpeszben tartja a támaszmérleget, a front levert, a Muscle up már csak bemelegítés számára és a full back lever valami gyönyörű kivitelezéssel megy neki. Hatalmas tiszteletem ennek az embernek, aki tanulás, munka és család mellett ilyen eredményeket ér el.

Tömböly Ábel

Ábellel szintén februárban kezdtünk el dolgozni, az ő fő célja a Muscle up és a Kézállás elsajátítása volt. Elsősorban az alapgyakorlatainak a helyes kivitelezésén kellett dolgoznunk. Hiszen kezdésként magától kezdte el a sportágat és berögzült néhány olyan alapvető hiba, ami hosszútávon sérülésekhez és lassabb fejlődéshez vezetett volna. A következő szint az volt, hogy elkezdjük skálázni az alaperőnlétet, majd egy megfelelő szint után szépen elkezdtünk dolgozni a rávezető gyakorlatokon. Most már szépen eljutottunk a Muscle up-ig is, illetve a kézállásokból is vannak már szép tartások. Hatalmas gratuláció neki, folytatjuk ezerrel a munkát.

Perényi Dániel

Danival májusban kezdtük meg a közös munkát. Fő célja a statikus elemek fejlesztése volt, elmondása szerint a fő frusztráció az volt az ő szituációjában, hogy rengeteg midnent kipróbált az elmúlt 1-2 évben de nem sikerült előrébb jutnia. A front levernél 1 lábas és zsugor között mozgott kezdeteknél, alapvető hiányosságain kezdtünk el dolgozni és 1-2 módszer alkalmazása után, az erős alapjainak köszönhetően nagyon kiszámíthatóan tudtunk és tudunk a mai napig haladni. Ezzel párhuzamosan elkezdtük felépíteni a támaszmérleg megtanulásának alapjait és szép lassan eljutunk a terpeszig. 

Feidt Tibor

Tibivel szintén februárban kezdtünk el dolgozni, fő célja a statikus elemek fejlesztése volt. Kezdetben sok hiányosság volt az alapokkal kapcsolatosan, gy először azokon kezdtünk el dolgozni majd szépen priorizáltuk, hogy mire fókuszáljunk először és a kézállással kezdtünk. Elsősorban az eddigi berögzült rossz technikát javítottuk, illetve ezzel párhuzamosan erősítettük a toló erőt és a két ág szépen összeért, így elég gyorsan eljutottunk a kézállás fekvőtámaszig. Tibi rendkívül alázatos és precíz tanítványom a mai napig. Le a kalappal előtte. Haladunk tovább ezerrel.

Fagyas Alex

Alex Áprilisban csatlakozott a programba és teljesen az alapoktól kezdtük a dolgokat. Fő célja a első sorban a tömegnövelés volt, illetve az, hogy a jövőben különböző erőelemeket tanuljon meg. Első körben az alapgyakorlatok rávezetőivel kezdtünk, hogy az alap technikák berögzüljenek, emellett elkezdtük megemelni a kalória bevitelt és kialakítottunk egy étkezési rendszert. Az alapok elsajátítása másfél hónapot vett igénybe, majd szépen elkezdtük skálázni a terhelést, és rátértünk a specifikusabb edzésmódszerek alkalmazására is. Jelenleg 5kg plusznál járunk és nagyon szépen haladunk az erőnlét fejlesztésével is.

Kovacs Gary

Gary nagyon jó alapvető erőnléttel rendelkezett és egy ideje már űzte a sportágat, viszont statikus elemek terén nem tudott áttörő sikereket elérni, így elkezdtünk együtt dolgozni. Pár haladóbb jellegű edzésmódszer beiktatása után a konzisztens munkának köszönhetően Gary egészen a front lever húzódzkodásig és a terpesz front leverig jutott el a programmal.

Blaise Bowly

Blaise egy elfoglalt vállalkozó, akinek arra volt szüksége, hogy egy komplett keretrendszert építsünk az edzései köré, amivel neki időt tudunk spórolni. Fő célja az akrobatikus elemek megtanulása és az erőelemek fejlesztése volt. Sok alapvető kivitelezésbeli dolgot kellett eleinte rendbe tennünk, viszont ezután Blaise nagyon könnyen alkalmazkodott a haladóbb rendszerhez, és rendkívül gyorsan tanult meg új akrobatikus elemeket, ezek mellett pedig kiemelkedően sikerült erősödnünk a toló jellegű gyakorlatokban.

Varga Bence

Kiss Bence vagyok, sportedző, háromszoros Magyar Street Workout Bajnok.

Az elmúlt 3 évben több mint 90 embert mentoráltam online, és a sportági személyes, illetve szakmabeli tapsztalataimon túl rengeteget tanultam az emberek személyes igényeiről, problémáiról.

Több mint 6 éve vagyok jelen a Social Mediában és az összességet tekintve több mint 90.000 követővel rendelkezek. 

Mivel ez egy elég magas szám így elég könnyű volt megtanulnom azt, hogy igenis felelősséggel tartozom ezekért az emberekért.

Már több éve napi szinten kapom a kérdéseket, amik a legtöbb esetben rendkívül személyre szabottak edzéssel kapcsolatosan, viszont mindig is volt bennem egy rossz érzés a válaszaim után, mert azt éreztem, hogy sokkal de sokkal több értéket és segítséget tudnék adni egy 5-7 soros üzenetnél.

Őszintén… Belefáradtam…

Ezért úgy döntöttem 2019-ben, hogy elkezdem a legtöbbet feltett kérdések listáját összegyűjteni, és készítek egy komplett válaszlistát, majd írok belőlük egy komplett könyvet.

A könyv tudástárát továbbfejlesztve született meg a KSS Workout Akadémia, aminek keretein belül kezdetben egy egymásra épülő Kezdő – Középhaladó – Haladó edzésprogram készült el, ami több mint 72 edzésrutint foglal magába – 200+ videós gyakorlattal vizuális ábrák megjelenítése mellett.. Ezekhez pedig komplett személyre szabhatósági útmutatót készítettem.

Az edzésrutinok vizuális illusztrációval lettek ellátva, aminek segítségével egy gyakorlatnál tudni fogod a helyes kivitelezés támpontjait, illetve az izomcsoportokat, amikre dolgozol. Illetve nyilván a kiszabott ismétlés és szériaszámokat is.

Az Akadémia anyagai folyamatosan frissülni fognak, ezzel pedig az érték és az ár is növekedni fog a jövőben. Viszont, aki egyszer KSS Workout Akadémia tag, az egy életen át az is marad, tehát ha most csatlakozol, a jövőben az összes frissítést megfogod kapni.

GOLYÓÁLLÓ ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Mivel teljes szívemből bízok a saját tudásomban és tudom, hogy milyen eredményeket értem el a klienseimmel, így magabiztosan biztosítok 60 napos elégedettségi és pénz visszafizetési garanciát!

Ennek a menete a következő! 

  1. Jelzed nekem, hogy nem vagy elégedett a tananyagokkal ezen az e-mailen: info@kissbence.hu
  2. Egy online meeting keretein belül minden kérdésed megválaszolom és összeállítunk neked egy személyre szabott edzésprogramot
  3. Ha meetinggel és a programmal sem vagy elégedett, visszafizetem az teljes összeget + 3000 Forintot az eredeti összegen felül!

Gyakran ismételt kérdések

Ami egyedüli eszközt igényel, az a húzódzkodás és tolódzkodás. Számos kondipark van már Magyarországon, ami kielégíti ezeket az igényeket, de a konditermek is bizosítják ezeket a feltételeket. Ha nincs lehetőség egyikre sem, akkor pedig nagyon könnyedén belehet szerezni otthoni húzódzkodó keretet és tolódzkodó állványt is. Pl decathlonból.

Minden egyes személy fejlődési sebessége abszolút változó. Függ a genetikától, illetve a befektetett munka minőségétől is. De általánosan elmondhatom, hogy 30 nap után biztosan energikusabbnak, erősebbnek fogod érezni magad, és valószínű már fizikai változásokat is fogsz tapasztalni.

30-60 nap között ez az érzet fokozódik és egyre több külső jele lesz a változásodnak. Mind mentálisan, mind pedig fizikálisan is.

A program úgy lett felépítve, hogy az első kezdő 8 szint megtanítsa az embert az alapgyakorlatok tökéletes kivitelezésére (húzódzkodás, fekvőtámasz, tolódzkodás, függeszkedve lábemelés rúdig). Ez az egyik legfontosabb szint, hiszen ha rossz alapokkal rendelkezel, főleg kivitelezésben, akkor a jövőben rengeteg sérülésbe, és fejlődési nehézséggel nézhetsz szembe.

A következő 8 szint (középhaladó) az alap erőnléti szint növelésére, illetve számos új gyakorlat bevezetésére fókuszál.

Az utolsó 5 szint célja pedig a különböző erőelemek alapjainak elsajátítására, és az átlag feletti erőnlét elérését biztosítja.

Ezentúl az edzéstervezés alap fortélyait is bemutatom, így pedig a végtelenségig lehet skálázni a programot.

Ráadásul az akadémáiban elérhető programok folyamatosan bővülni a fognak street workout & önismeret szélesebb világának kiszolgálása érdekében, amihez korlátlan, ingyenes hozzáférése lesz a most csatlakozóknak.

Ha valaki elég tudatos, akkor tisztában kell lennia azzal a fogalommal, hogy tanithatósági index.

A tanithatósági indexünk az, amely kompletten kivetíti számunkra azt, hogy mennyire vagyunk taníthatóak? Mennyire vagyunk hajlandóak új információkat befogadni?

Ha valakinek alacsony a taníthatósági indexe, hajlamos lehet azt gondolni, hogy ő már mindent tud egy adott témáról, és elfelejti az az alapvető törvényszerűséget, hogy a jelen pillanatban nem tudom azt, hogy mit nem tudok.

A taníthatósági indexünk folyamatosan változik, egyszer alacsonyabb, egyszer magasabb, de maga a tudat, hogy ezzel tisztában vagyunk és felismerjük, lehetővé teszi azt, hogy ne maradjunk le új információk befogadásáról.

A tréningben több mint 3 és fél év tapasztalatát foglaltam bele egy 100 perces gyakorlati tréningbe, amihez 30+ hangoskönyvet kapsz meg ajándékba.

Ahogy feljebb is olvashattad 60 napig lehetőséged van arra, hogy jelezd ha nem tetszik a program. 

Ezután összeülünk egy közös meetingre online, átbeszéljük a problémákat, készítek neked egy egyedi programot, és 1 hónapig ingyen mentorállak. Ha nem vagy ezzel sem elégedett a program árán felül 3000 forintot fizetek vissza.

Aki egyszer KSS Workout Akadémia tag, az örökre KSS Workout Akadémia tag marad.

Tehát az összes jövőbeli frissítést, új anyagokat, ingyenesen fogod megkapni.