LÉPJ TÚL EDZÉSBELI ELAKADÁSAIDON AKÁR 1 HÓNAP ALATT ÉS FELEJTSD EL VÉGRE A STAGNÁLÁST!

A program keretein belül kapsz egy teljeskörű analízist jelenlegi erőnléti, technikai szintedről a céljaidhoz kapcsolódóan, aztán összeállítunk egy egyéni fejlődési stratégiát és ehhez megkapod az első 4-6 hetes edzésprogramodat – támogatottsággal.

Itt Már Hallhattál Rólam

iGAZ-E HOGY A LEJJEBB FELSOROLT CÉLOK közül LEGALÁBB 1 KIEMELTEN FONTOS SZÁMODRA?

Ha a céljaiddal kapcsolatosan még az alábbi állítások közül legalább egy igaz rád, akkor TUDUNK SEGÍTENI NEKED.

Mikor való neked a Gyorsítósáv edzésprogram?

Ahhoz, hogy fejlődési pályára állj az edzéseiddel, néhány dologra van szükséged csupán!

A programot tartja

Kiss Bence

Sportedző, street workout versenyző

Üdvözöllek az oldalon, több mint 120 ügyféllel való együttműködésem után kristálytisztává vált számomra, hogy mik azok a legfőbb támpontok, amik általában stagnálást okoznak edzéseid során.

Ahhoz, hogy fejlődési pályára állj pár dologra van szükséged:

4 ÉV AKTÍV FEJLESZTÉS

KSS WORKOUT GYORSÍTÓSÁV EDZÉSPROGRAM

4 féle csomag lehetőség

Gyorsítósáv

PROGRAM LIGHt - 1 hónap
24990 Ft
 • 1 hónapig korlátlan kérdezési lehetőség
 • Egyéni szintfelmérés, majd stratégia felállítás, közös kiértékelés
 • 1db 4-6 hetes - Egyéni szinthez, és célhoz szabott edzésprogram videós instrukciókkal
 • Fejlődésmonitorozási rendszer kidolgozása, rendszer átadása
belépő

Gyorsítósáv

PROGRAM advanced - 2 hónap
49990 Ft
 • 2 hónapig korlátlan kérdezési lehetőség
 • Egyéni szintfelmérés, majd stratégia felállítás, közös kiértékelés
 • 2db 4-6 hetes - Egyéni szinthez, és célhoz szabott edzésprogram videós instrukciókkal
 • Fejlődésmonitorozási rendszer kidolgozása, rendszer átadása
népszerű

Gyorsítósáv

PROGRAM EXPERT - 3 hónap
79990 Ft
 • 3 hónapig korlátlan kérdezési lehetőség
 • Egyéni szintfelmérés, majd stratégia felállítás, közös kiértékelés
 • 3db 4-6 hetes - Egyéni szinthez, és célhoz szabott edzésprogram videós instrukciókkal (a 3 program egymásra épül)
 • Fejlődésmonitorozási rendszer kidolgozása, rendszer átadása
EXCLUSIVE

GYORSÍTÓSÁV PRÉMIUM

Egy adott évben max 5 hely elérhető - 6 hónapos opció
220000 Ft
 • 17 Lépéses videós önfejlesztői tréning (Energiaszint növelés, Növekedési gondolkodásmód) - Gyakorlati feladatokkal
 • Havi 1 online konzultáció az önfejlesztős tananyagokkal kapcsolatosan a kérdezési lehetőségeken túl
 • Hozzáférés a mentoring programos közösséghez, találkozókhoz
 • 6 hónapig korlátlan kérdezési lehetőség
 • Egyéni szintfelmérés, majd stratégia felállítás, közös kiértékelés
 • 6+1 ajándék 4-6 hetes - Egyéni szinthez, és célhoz szabott edzésprogram videós instrukciókkal (a 6+1 program egymásra épül)
 • Fejlődésmonitorozási rendszer kidolgozása, rendszer átadása
EXCLUSIVE

A teljes együttműködési folyamat

Az együttműködés megkezdéséhez, egy úgynevezett On-boarding folyamaton kell végigmenned, ahol a következő pár feladat elvégzésével már meg is kezdhetjük a közös munkát

Jelentkezési kérdőív kitöltése

A jelentkezési folyamat első lépése egy személyes kérdőív kitöltése lesz, aminek segítségével megtudok rólad alap fontos információkat.

Szintfelmérőhét tájékoztató videójának megtekintése

A kérdőív kitöltése után a rendszer automatikusan átirányít a szintfelmérő rendszer komplex bemutatásához. Ez lesz az első feladat az együttműködésünk során, a videóban pedig ezt a feladatot mondom el neked A-tól Z-ig.

Kapcsolatfelvétel

A szintfelmérő dokumentum átadása után a következő lépés a kapcsolatfelvétel, amit a videós instrukciók alapján 2 perc alatt elvégezhetsz.

CSOMAG KIVÁLASZTÁSA

A számodra szimpatikus csomag megrendelése

Stratégiai hívás - időpontfoglalás

A kapcsolatfelvétel és a megrendelés után foglalhatsz be egy időpontot a stratégiai hívásunkra, amikor kiértékeljük a szintfelmérőhetedet.

Szintfelmérőhét

A kapcsolatfelvételt követően, lehetőséged nyílik a szintfelmérőhét anyagait átküldeni nekem, így megkezdődik a közös munkánk.

Kiértékelő konzultáció

A szintfelmérőhét végbemenetele után közösen kiértékeljük az eredményeket.

Személyreszabott edzésprogram átadása, és az edzésmonitorozási rendszer bemutatása.

Az eredmények kiértékelése után pár napon belül átadásra kerül a személyreszabott edzésprogramod, és bemutatásra kerül az fejlődésmonitorozási rendszer. Ezt a rendszert alkalmazom mai napig mentoráltjaim és saját edzéseim követésére is.

Támogatási időszak, csomagtól függően, hogy meddig

Az edzések megkezdésével az általad kiválaszott csomagban megjelölt támogatottsági időszak kezdetét veszi, és edzéseiddel kapcsolatosan bármikor kérdezhetsz.

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK

Néhány sikertörténet

Fehér Benedek

Komár Martin

Halász Ákos

Kada Adrienn

Szabó Domonkos

Tóth Alvin

Alvinnal februárban kezdtünk együtt dolgozni, a cél szimplán az alaperőnlét fejlesztése volt. Tudni érdemes, hogy Judo sportmúlttal rendelkezett.  A street workoutban az alapgyakorlatok kivitelezése rendben volt, így szépen fokozatosan kezdtük el a terhelést növellni, először csak szimplán saját testsúlyos edzésmódszerekkel, majd extra súlyokat (súlymellényt) alkalmaztunk az erősítéshez. Eljuttottunk egy olyan szintre, hogy az 1 kezes húzódzkodást például 3 hét alatt megtanultuk, illetve toló gyakorlatok terén a következő cél a fal nélküli kézállást fekvőtámasz. Fal segítségével már 10 felett vagyunk jócskán, most az egyensúly fejlesztésén fogunk dolgozni. Nagyon Büszke Vagyok Alvinra, Az Elkötelezett Kitartó Munkája Miatt. Hihetetlen Erővel Rendelkezik Már Most.

Juhos Tamás

Tomival már egy picivel több mint egy éve dolgozunk együtt, és ő az a kliensem, aki konkrétan bebizonyította, hogy bármit lehetséges elérni. 167-8 cm-hez 85+ kiló párosult a kezdésünk időszakában, emellett a húzódzkodás, tolódzkodás, és különböző alap has gyakorlatok is problémát okoztak a kezdetekben számára. Mára ott tartunk Tomival, hogy terpeszben tartja a támaszmérleget, a front levert, a Muscle up már csak bemelegítés számára és a full back lever valami gyönyörű kivitelezéssel megy neki. Hatalmas tiszteletem ennek az embernek, aki tanulás, munka és család mellett ilyen eredményeket ér el.

Tömböly Ábel

Ábellel szintén februárban kezdtünk el dolgozni, az ő fő célja a Muscle up és a Kézállás elsajátítása volt. Elsősorban az alapgyakorlatainak a helyes kivitelezésén kellett dolgoznunk. Hiszen kezdésként magától kezdte el a sportágat és berögzült néhány olyan alapvető hiba, ami hosszútávon sérülésekhez és lassabb fejlődéshez vezetett volna. A következő szint az volt, hogy elkezdjük skálázni az alaperőnlétet, majd egy megfelelő szint után szépen elkezdtünk dolgozni a rávezető gyakorlatokon. Most már szépen eljutottunk a Muscle up-ig is, illetve a kézállásokból is vannak már szép tartások. Hatalmas gratuláció neki, folytatjuk ezerrel a munkát.

Perényi Dániel

Danival májusban kezdtük meg a közös munkát. Fő célja a statikus elemek fejlesztése volt, elmondása szerint a fő frusztráció az volt az ő szituációjában, hogy rengeteg midnent kipróbált az elmúlt 1-2 évben de nem sikerült előrébb jutnia. A front levernél 1 lábas és zsugor között mozgott kezdeteknél, alapvető hiányosságain kezdtünk el dolgozni és 1-2 módszer alkalmazása után, az erős alapjainak köszönhetően nagyon kiszámíthatóan tudtunk és tudunk a mai napig haladni. Ezzel párhuzamosan elkezdtük felépíteni a támaszmérleg megtanulásának alapjait és szép lassan eljutunk a terpeszig. 

Feidt Tibor

Tibivel szintén februárban kezdtünk el dolgozni, fő célja a statikus elemek fejlesztése volt. Kezdetben sok hiányosság volt az alapokkal kapcsolatosan, gy először azokon kezdtünk el dolgozni majd szépen priorizáltuk, hogy mire fókuszáljunk először és a kézállással kezdtünk. Elsősorban az eddigi berögzült rossz technikát javítottuk, illetve ezzel párhuzamosan erősítettük a toló erőt és a két ág szépen összeért, így elég gyorsan eljutottunk a kézállás fekvőtámaszig. Tibi rendkívül alázatos és precíz tanítványom a mai napig. Le a kalappal előtte. Haladunk tovább ezerrel.

Fagyas Alex

Alex Áprilisban csatlakozott a programba és teljesen az alapoktól kezdtük a dolgokat. Fő célja a első sorban a tömegnövelés volt, illetve az, hogy a jövőben különböző erőelemeket tanuljon meg. Első körben az alapgyakorlatok rávezetőivel kezdtünk, hogy az alap technikák berögzüljenek, emellett elkezdtük megemelni a kalória bevitelt és kialakítottunk egy étkezési rendszert. Az alapok elsajátítása másfél hónapot vett igénybe, majd szépen elkezdtük skálázni a terhelést, és rátértünk a specifikusabb edzésmódszerek alkalmazására is. Jelenleg 5kg plusznál járunk és nagyon szépen haladunk az erőnlét fejlesztésével is.

Kovacs Gary

Gary nagyon jó alapvető erőnléttel rendelkezett és egy ideje már űzte a sportágat, viszont statikus elemek terén nem tudott áttörő sikereket elérni, így elkezdtünk együtt dolgozni. Pár haladóbb jellegű edzésmódszer beiktatása után a konzisztens munkának köszönhetően Gary egészen a front lever húzódzkodásig és a terpesz front leverig jutott el a programmal.

Blaise Bowly

Blaise egy elfoglalt vállalkozó, akinek arra volt szüksége, hogy egy komplett keretrendszert építsünk az edzései köré, amivel neki időt tudunk spórolni. Fő célja az akrobatikus elemek megtanulása és az erőelemek fejlesztése volt. Sok alapvető kivitelezésbeli dolgot kellett eleinte rendbe tennünk, viszont ezután Blaise nagyon könnyen alkalmazkodott a haladóbb rendszerhez, és rendkívül gyorsan tanult meg új akrobatikus elemeket, ezek mellett pedig kiemelkedően sikerült erősödnünk a toló jellegű gyakorlatokban.

Laczkó Martin

Szalai Gábor

Varga Bence