Kiss Bence 3x Magyar Street Workout bajnok jóvoltából

STREET WORKOUT

BODY TRANSFORMATION PROGRAM KEZDŐKNEK

Készen állsz arra, hogy megreformáld tested, elméd és kisugárzásod egyaránt? 

Elégedettségi garanciát biztosítok, aminek a részleteit ezen az oldalon megtalálod!

Itt Már Hallhattál Rólam

Itt Már Hallhattál Rólam

ŐK MÁR BIZONYÍTOTTAK

A programot tartja

Kiss Bence

Sportedző, Nemzetközi Street Workout szövetség edzői képzésének hallgatója, 3x Magyar bajnok

Üdvözöllek az oldalon, több mint 8 éve foglalkozom street workouttal, és immáron már 4 éve tanítványaimnak szentelem időm nagy részét. Több mint 120 ügyféllel való együttműködésem után alakítottam ki egy olyan rendszert, aminek segítségével teljesen kezdő, nulla szintről elképesztő átalakulásokat lehet képes elérni bárki, a street workout edzésforma segítségével.

Ahhoz, hogy te is képes legyél a fentiekhez hasonló eredményeket elérni a következő dolgokra van szükséged:

A programot tartja

Kiss Bence

Sportedző, Nemzetközi Street Workout szövetség edzői képzésének hallgatója, 3x Magyar bajnok

Üdvözöllek az oldalon, több mint 8 éve foglalkozom street workouttal, és immáron már 4 éve tanítványaimnak szentelem időm nagy részét. Több mint 120 ügyféllel való együttműködésem után alakítottam ki egy olyan rendszert, aminek segítségével teljesen kezdő, nulla szintről elképesztő átalakulásokat lehet képes elérni bárki, a street workout edzésforma segítségével.

Ahhoz, hogy te is képes legyél a fentiekhez hasonló eredményeket elérni a következő dolgokra van szükséged:

A PROGRAM TÖRTÉNETE

A program története egészen 2015-ig nyúlik vissza, amikor 15 évesen jött számomra egy lehetőség, hogy egy nívósabb focicsapatba kerüljek, de több helyről is megkaptam a kritikát, hogy az egyik nagy gyengeségem a magasságom és a fizikumom. 

Egy dolgot tudtam biztosra, a magasságomon nem igazán tudok változtatni, talán még nőni is fogok, mondogattam magamnak. 

A jó isten ezzel áldott meg. Nem, nem fogom ellőni azt a poén amire gondolsz most 😀 160 centi környékén lehettem, azért azóta sikerült legalább 176 centiig felcseperedni.

Interneten rátaláltam egy Dán, 16 éves srácra, aki dokumentálta az egy éves test átalakulását. Olyan eredményeket ért el, és olyan fizikumot épített fel, ami iránt irdatlanul vágyakozni kezdtem. Nem is töprengtem sokáig. Kisvárosomban Aszódon a nyári szünetben néhány focis társammal kinti poroló rudakon kezdtünk el edzeni.

Óriási véletlennek köszönhetően augusztus végén polgármesterünk bejelentette, hogy kondipark kerül átadásra Aszódon, és ekkor már biztos voltam abban, hogy én is dokumentálni fogom a fejlődésem, és mindent megteszek azért, hogy elérjem azt a fizikumot, amire vágyok. 

Egész szép kis csapat gyűlt össze, és útközben annyira beleszerettem ebbe a mozgásba, hogy a focit is abbahagytam. Egyszerűen szabadnak éreztem magam. Suli után kiadni magamból a stresszt, a nehézségeket, és közben építve a jellemem, fizikumom. Megállíthatatlannak éreztem magam.

Meg is lett ennek az egy év hajtásnak a gyümölcse…

Emlélszem annyira motiválttá tett az a videó, amit a kis vékony, gyenge 15 éves énem látott a Dán sráctól, hogy azon túl, hogy dokumentálom a fejlődésem, úgy döntöttem, hogy publikálom is az 1 évem, és készítek egy olyan videót, ami bennem is elindított valamit annó a változás felé. Egy olyan változás felé, ami megalapozta a fiatalkorom alakulását. A gondolkodásmódom, az életfilozófiám, és olyan sikereket köszönhetek neki, ami jelenleg egy szabad emberré tesz. 

A videóra mára már több mint 3,6 millió megtekintés érkezett, és emlékszem az első évben a tanáraim, osztálytársaim, barátaim folyamatosan érdeklődtek az edzés iránt. Napi szinten kb 50-60 e-mailt kaptam külföldi, idegenek emberektől… Itt tapasztaltam meg életemben először, hogy a következetes munkának gyümölcse van, és ha megosztod a saját történeted, sztorid, másokat is inspirálhatsz arra, hogy önmagukból kihozzák a lehető legjobbat napról napra. Hiszen annó az én életem erről szólt. Minden egyes nap suli mellett, konzisztensen figyelni az edzéseimre, étkezésemre. Teljesen mindegy volt, hogy szakadt az eső, vagy hogy mínusz 10 volt, minden másnap konzisztensen edzettem. Elköteleztem magam, és tartani akartam a saját szavam.

Ezután több mint 3 évet aktív versenyzéssel töltöttem, és folyamatosan gyártottam a tartalmakat az edzeni vágyók számára. Ekkor már 2 éves sportedzői képzésre jártam, párhuzamosan egy marketing képzésen vettem részt, versenyekre készültem, tartalmakat gyártottam, és a GymBeam márkával is együtt dolgoztam. 

Ez egy rendkívül megterhelő időszak volt számomra, de sikerült 3x megszereznem a magyar bajnoki címet, kijutnom a moszkvai világbajnokságra, és egy Szlovák, nemzetközi versenyen 2. helyezést elérnem. Letettem a sportedzői vizsgát, és 2 vállalkozást kezdtem el építeni párhuzamosan.

A következő négy évem napjainkig pedig arról szólt, hogy a versenyzésbe ölt energiákat átültettem az oktatásba, és azokat az eredményeket, amiket magamnak elértem, másoknak segítettem megvalósítani egy mentoring program keretein belül. Idén fogalmazódott meg számomra egy olyan nagyon kristálytiszta rendszer, amit a teljesen kezdő nulla szinttől segít elindulni, és felépíteni egy olyan fizikumot, erőnlétet, jellemet, amire büszke lehet az ember, és olyan egészségügyi szinteket tud vele megvalósítani, ami kiemelkedő napjainkban.

Így alakult meg tehát a

STREET WORKOUT BODY TRANSFORMATION PROGRAM KEZDŐKNEK felépítése

Összegyűjtöttem ebbe a programba mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy teljesen kezdő szintről te is eljuss egy olyan erő és fizikum szintre, amire igazán büszke lehetsz, és te is inspirálhatod a környezetedben lévőket! A tananyag elméleti és gyakorlati blokkra oszlik.

Elméleti blokk

01 MODUL - MINDSET

Ebben a modulban lebontom számodra, hogy mik azok a tényezők, amik a legtöbb embert visszatartják a fejlődéstől. Miért halogatunk mi emberek, miért vannak kifogásaink, és hogy ezeken hogyan tudunk túllendülni egy magasabbrendű cél érdekében. Megreformáljuk azt a lusta, halogató éned, és egy olyan harcos mindsetet alakítunk ki, amely tekintélyt parancsoló.

02 MODUL - EDZÉSTERVEZÉS 5 LÉPÉSBEN

A program során megtanítalak 5 lépésen keresztül úgy edzéstervezni, hogy többet azzal ne legyen problémád. Miközben pedig tanulod, gyakorlod ezeket az elveket, az előre elkészített 8 szintes edzésprogramommal már el is tudsz kezdeni. 8 szint, teljesen kezdőknek, 27 edzésrutinnal, HD minőségű videókkal.

03 MODUL - FEJLŐDÉS MONITOROZÁSI RENDSZER

Ahhoz, hogy az edzésterved sikeres legyen egy periódusban, képesnek kell lenned mérni a teljesítményed, és ha valami nincs a helyén, tudnod kell optimalizálni azokat. Az elmúlt 4 évben alkalmazott rendszeremet, amit ügyfeleim sikerei érdekében is működtettem, most átadom számodra.

04 MODUL - Étkezés alapok és táplálék kiegészítő útmutató

Ahhoz, hogy tényleges fejlődést érj el, felül kell vizsgálnod az étkezési szokásaidat is. Ha eddig nem mozogtál, meg kell válogatnod azt, hogy mit, miből és mennyit viszel be a szervezet számára? Összeszedtem azokat a sarokpontokat, amiket érdemes mindenkinek implementálnia a teljesítményének növelése érdekében.

05 MODUL - Alap edzésmódszerbeli elvek

Az edzés, a fizikai aktivitás egy része az életünknek. Más életbeli történések, események hatással vannak a teljesítményünkre. Összeszedtem azokat a holisztikus módszereket, amiket könnyen lehet implementálni, és hozzájárulnak ahhoz, hogy konzisztens fejlődést érhess el edzéseiddel, és ne ess bele a túl edzés csapdájába, vagy a stagnálás ördögi körébe.

Gyakorlati blokk

8 szintes teljesen kezdő edzésprogram

Ahhoz, hogy az elmélet tanulása mellett már beletudj vágni az edzésekbe teljesen nulla erőszinttől akár, elérhetővé tettem számodra egy 8 szintes, 27 edzésrutinból álló kezdőknek szóló komplex edzésprogramot. A rutinokat videón HD minőségben tudod megtekinteni.

Teljeskörű kezdő videós gyakorlattár (87 gyakorlat videón HD minőségben)

Összeállítottam egy kezdő videós gyakorlattárat (87 gyakorlat), ami fényévekkel könnyebbé teszi számodra az edzéstervezést, és egy olyan kapaszkodót biztosít, amivel képes leszel meghatározni, hogy hogyan kell egy gyakorlatot helyesen kivitelezni, és nem kell aggódnod azon, hogy kezdőként miből, hogyan mennyit csinálj, mert az elméletben ezt is megtanítom nagyon egyszerű elvek alapján.

Támogatási rendszer - kérdezési lehetőség (első 3 hónap ingyenes

A támogatási rendszer lényege, hogy van egy közösség, amiben közös edzéseket szervezünk, havi szinten nagyobb kérdezz felelek esteket, és korlátlanul van lehetőséged kapcsolódni olyan emberekkel, akiknek szintén ugyanaz a célja mint neked. Illetve természetesen írásos alapon mindennap megválaszolásra kerülnek a kérdéseid. Az első 3 hónap ingyenes, majd választhatóan 4990 Ft/hó

Fontos kérdések a programmal kapcsolatosan

Néhány fontos kérdés azzal kapcsolatosan, hogy mire van szükség a programhoz, és mi történik a csatlakozás után?

Milyen eszközre van szükség a programhoz?

Egy eszköz amin tudsz húzódzkodni, tolódzkodni, és körülbelül ennyi. Később érdemes lehet beszerezned gumiszalagot, ami 2000 forintos tétel. Kondiparkban és edzőteremben pedig minden eszköz a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy belevághass a programba.

Soha nem edzettem még, akkor is érdemes lehet belevágni?

A programot teljesen kezdők számára készítettem, akik most vágnának bele a street workout világába. Azonban azoknak is jó, akik már kóstolgatták ezt a sportot, de még nem sikerült előrehaladniuk, és egy kész rendszerre, és tudástárra lenne szükségük.

Mi történik vásárlás után?
  1. A vásárlás után e-mailben kiküldésre kerülnek a tananyagok, amelyeket korlátlanul elérsz a weboldalamon. Illetve PDF formában is megkapod az egész rendszert, hogy ha a weboldalammal történne probléma, akkor is hozzáférhess.
  2. Csatlakozol a közösségbe az e-mailben küldött linken keresztül. Itt fogsz tudni folyamatosan kérdezni és résztvenni a kérdezz&felelek esteken, értesülni a közös edzések időpontjáról, helyszíneiről.
Kapok garanciát?

Mivel teljes szívemből bízok a saját tudásomban és tudom, hogy milyen eredményeket értem el a klienseimmel, így magabiztosan biztosítok 30 napos elégedettségi és pénz visszafizetési garanciát! Fontos, hogy helyetted nem tudok elmenni edzeni, helyetted nem tudom feldolgozni a tananyagokat, helyetted nem tudok aktív lenni. Ha szimplán lustaságból kéred vissza pénzed, azt nem fogadom el. Ezért van egy feltétele a garanciának!

Ennek a menete a következő! 

  1. Jelzed nekem, hogy nem vagy elégedett a tananyagokkal ezen az e-mailen: info@kissbence.hu
  2. Egy online meeting keretein belül minden kérdésed megválaszolom és összeállítunk neked egy személyre szabott edzésprogramot
  3. Ha meetinggel és a programmal sem vagy elégedett, visszafizetem az teljes összeget + 3000 Forintot az eredeti összegen felül!
  4.  

Az elmúlt pár év néhány története

Fehér Benedek

Komár Martin

Halász Ákos

Kada Adrienn

Szabó Domonkos

Tóth Alvin

Alvinnal februárban kezdtünk együtt dolgozni, a cél szimplán az alaperőnlét fejlesztése volt. Tudni érdemes, hogy Judo sportmúlttal rendelkezett.  A street workoutban az alapgyakorlatok kivitelezése rendben volt, így szépen fokozatosan kezdtük el a terhelést növellni, először csak szimplán saját testsúlyos edzésmódszerekkel, majd extra súlyokat (súlymellényt) alkalmaztunk az erősítéshez. Eljuttottunk egy olyan szintre, hogy az 1 kezes húzódzkodást például 3 hét alatt megtanultuk, illetve toló gyakorlatok terén a következő cél a fal nélküli kézállást fekvőtámasz. Fal segítségével már 10 felett vagyunk jócskán, most az egyensúly fejlesztésén fogunk dolgozni. Nagyon Büszke Vagyok Alvinra, Az Elkötelezett Kitartó Munkája Miatt. Hihetetlen Erővel Rendelkezik Már Most.

Juhos Tamás

Tomival már egy picivel több mint egy éve dolgozunk együtt, és ő az a kliensem, aki konkrétan bebizonyította, hogy bármit lehetséges elérni. 167-8 cm-hez 85+ kiló párosult a kezdésünk időszakában, emellett a húzódzkodás, tolódzkodás, és különböző alap has gyakorlatok is problémát okoztak a kezdetekben számára. Mára ott tartunk Tomival, hogy terpeszben tartja a támaszmérleget, a front levert, a Muscle up már csak bemelegítés számára és a full back lever valami gyönyörű kivitelezéssel megy neki. Hatalmas tiszteletem ennek az embernek, aki tanulás, munka és család mellett ilyen eredményeket ér el.

Tömböly Ábel

Ábellel szintén februárban kezdtünk el dolgozni, az ő fő célja a Muscle up és a Kézállás elsajátítása volt. Elsősorban az alapgyakorlatainak a helyes kivitelezésén kellett dolgoznunk. Hiszen kezdésként magától kezdte el a sportágat és berögzült néhány olyan alapvető hiba, ami hosszútávon sérülésekhez és lassabb fejlődéshez vezetett volna. A következő szint az volt, hogy elkezdjük skálázni az alaperőnlétet, majd egy megfelelő szint után szépen elkezdtünk dolgozni a rávezető gyakorlatokon. Most már szépen eljutottunk a Muscle up-ig is, illetve a kézállásokból is vannak már szép tartások. Hatalmas gratuláció neki, folytatjuk ezerrel a munkát.

Perényi Dániel

Danival májusban kezdtük meg a közös munkát. Fő célja a statikus elemek fejlesztése volt, elmondása szerint a fő frusztráció az volt az ő szituációjában, hogy rengeteg midnent kipróbált az elmúlt 1-2 évben de nem sikerült előrébb jutnia. A front levernél 1 lábas és zsugor között mozgott kezdeteknél, alapvető hiányosságain kezdtünk el dolgozni és 1-2 módszer alkalmazása után, az erős alapjainak köszönhetően nagyon kiszámíthatóan tudtunk és tudunk a mai napig haladni. Ezzel párhuzamosan elkezdtük felépíteni a támaszmérleg megtanulásának alapjait és szép lassan eljutunk a terpeszig. 

Feidt Tibor

Tibivel szintén februárban kezdtünk el dolgozni, fő célja a statikus elemek fejlesztése volt. Kezdetben sok hiányosság volt az alapokkal kapcsolatosan, gy először azokon kezdtünk el dolgozni majd szépen priorizáltuk, hogy mire fókuszáljunk először és a kézállással kezdtünk. Elsősorban az eddigi berögzült rossz technikát javítottuk, illetve ezzel párhuzamosan erősítettük a toló erőt és a két ág szépen összeért, így elég gyorsan eljutottunk a kézállás fekvőtámaszig. Tibi rendkívül alázatos és precíz tanítványom a mai napig. Le a kalappal előtte. Haladunk tovább ezerrel.

Fagyas Alex

Alex Áprilisban csatlakozott a programba és teljesen az alapoktól kezdtük a dolgokat. Fő célja a első sorban a tömegnövelés volt, illetve az, hogy a jövőben különböző erőelemeket tanuljon meg. Első körben az alapgyakorlatok rávezetőivel kezdtünk, hogy az alap technikák berögzüljenek, emellett elkezdtük megemelni a kalória bevitelt és kialakítottunk egy étkezési rendszert. Az alapok elsajátítása másfél hónapot vett igénybe, majd szépen elkezdtük skálázni a terhelést, és rátértünk a specifikusabb edzésmódszerek alkalmazására is. Jelenleg 5kg plusznál járunk és nagyon szépen haladunk az erőnlét fejlesztésével is.

Kovacs Gary

Gary nagyon jó alapvető erőnléttel rendelkezett és egy ideje már űzte a sportágat, viszont statikus elemek terén nem tudott áttörő sikereket elérni, így elkezdtünk együtt dolgozni. Pár haladóbb jellegű edzésmódszer beiktatása után a konzisztens munkának köszönhetően Gary egészen a front lever húzódzkodásig és a terpesz front leverig jutott el a programmal.

Blaise Bowly

Blaise egy elfoglalt vállalkozó, akinek arra volt szüksége, hogy egy komplett keretrendszert építsünk az edzései köré, amivel neki időt tudunk spórolni. Fő célja az akrobatikus elemek megtanulása és az erőelemek fejlesztése volt. Sok alapvető kivitelezésbeli dolgot kellett eleinte rendbe tennünk, viszont ezután Blaise nagyon könnyen alkalmazkodott a haladóbb rendszerhez, és rendkívül gyorsan tanult meg új akrobatikus elemeket, ezek mellett pedig kiemelkedően sikerült erősödnünk a toló jellegű gyakorlatokban.

Vásárlói Vélemény
4,9 44 értékelés alapján
5 ★
95% 
42
4 ★
2% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
2% 
1
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
ÁS
07. 14. 2021
Ákos S.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Azt kaptam, amire számítottam. Elégedett vagyok.

Nagyon hasznos dolgokat olvastam a könyvben. Segített abban, hogy tudatosan tudjak elkezdeni foglalkozni az edzéssel. Nagyon szimpatikus, hogy folyamatosan bővülő cikkek segítségével méginkább tudom, hogy mire figyeljek. Emellett teljesen érthetően van felépítve.

A KSS Workout Customer
ÁA
03. 21. 2021
Ádám A.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Nagyon hasznos kellett nekem egy magyar e-book ami értelmesen elmagyarázza a dolgokat. TÖKÉLETES

Nagyon jól a lényeg van leírva érthetően jól elmagyarázva. A videók is nagyon hasznosak!

ZH
03. 19. 2021
Zita H.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Nagyon tetszett!

Kiváló szakmai anyag. Újító edzéstechnikák találhatók benne. Színesíthetem vele a saját edzés repertoáromat. Szakmailag kifogásolhatatlan.

TM
12. 23. 2020
Topercer M.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

A könyv összeszedett, tömör, és lényegretörő volt, továbbá látszott benne a szakmai tudás.

Számomra nagyon tetszett a 17+1 edzésmódszer könyv. Röviden fogalmaztad meg könyvet, és nem írtál bele töltelékinfókat. Így 100% értéket kaptam belőle, amit nagyon jól tudtam hasznosítani az edzéseimbe. Az egyik legjobb street workoutos befektetésem volt a könyv megvásárlása. Szuperül sikerült, és ajánlani fogom minden egyes edzőtársamnak.

ST
12. 21. 2020
Szilveszter T.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Nagyon hasznos könyv számomra, sokat segít az edzéseim megtervezésében, sok újdonságot adott nekem, teljesen meg vagyok vele elégedve.

Aki ezt a sportot űzi csak ajánlani tudom, rengeteg hasznos, minőségi információ van benne. Még sok ilyen hasznos tartalmat!

GOLYÓÁLLÓ ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Mivel teljes szívemből bízok a saját tudásomban és tudom, hogy milyen eredményeket értem el a klienseimmel, így magabiztosan biztosítok 30 napos elégedettségi és pénz visszafizetési garanciát!

Ennek a menete a következő! 

  1. Jelzed nekem, hogy nem vagy elégedett a tananyagokkal ezen az e-mailen: info@kissbence.hu
  2. Egy online meeting keretein belül minden kérdésed megválaszolom és összeállítunk neked egy személyre szabott edzésprogramot
  3. Ha meetinggel és a programmal sem vagy elégedett, visszafizetem az teljes összeget + 3000 Forintot az eredeti összegen felül!