KSSWORKOUT – 180 NAPOS MENTORING PROGRAM (részlet) 2022

Ft40.000 / 30 days

Vásárlói Vélemény
5,0 3 értékelés alapján
5 ★
100% 
3
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
100az értékelők ezt a terméket javasolják Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
PS
10. 24. 2022
Péter S.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Komplett, értékes, precíz

Azért választottam ezt a kurzust, mert tudom, hogy voltál a világbajnokságon is, és hogy neked meg van a tudásod ahhoz, hogy hatékonyan segíts nekem a street-wokrouttal kapcsolatos céljaim elérésében. Már elérted azt amit én is szeretnék. Az önfejlesztős modul nagyon le vett a lábamról, kíváncsian várom az edzéstervem. Az egyetlen negatív visszajelzés, amit tudok mondani, hogy 1-2 hetet kell várni egy üres helyért egy videós beszélgetésre, legalábbis én ezzel szembesültem. Igen, ahogy írtam, nagyon tetszik az önfejlesztős rész, "kitölti anyaggal az esetleges hiányosságaim mentális szinten"

TF
06. 13. 2022
Tamás F.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Fizikálisan és mentálisan egy óriási lépés, összetett

Bence óriási hangsúlyt fektet azokra az emberekre akikkel együtt dolgozik és ez egy óriási előnyt jelent az én szemszögemből. A mentoring program nem csak az edzésről szól, hanem megtanulsz mentálisan is egy brutális szintre lépni. Nekem teljesen megváltoztatta a gondolkodásomat ez az egész, csak ajánlani tudom.

TF
04. 08. 2022
Tamás F.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Összetett, mentális egészség fejlődése, kihívás saját magaddal szemben

Rendkívűl jól van felépítve a struktúrája ennek a programnak. Bencének köszönhetően olyan új edzésmódszert ismertem meg, ami szintén nagyon tetszik. Fontos hozzá tennem, hogy nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is fejlődünk és ennek a kettőnek muszáj együtt működnie. Produktívitás kiépítése, valamint a mindennapok megváltozása is jellemző a programra. Ez egy verseny a saját elméddel és a testeddel is egyaránt.